-

Pollen: de smaak van Terres du Val
Pollen: de smaak van Terres du Val -

In Wanze zijn de synergieën van de Jolly-familie
In Wanze zijn de synergieën van de Jolly-familie -

Naxhelet, een golfbaan met hoge ecologische waarde
Naxhelet, een golfbaan met hoge ecologische waarde -

Het domein van Naxhelet, voor een 100% Belgisch natuurweekend
Het domein van Naxhelet, voor een 100% Belgisch natuurweekend -

Tien maanden na de brand is het wellnesscentrum Naxhelet in Wanze weer geopend.
Tien maanden na de brand is het wellnesscentrum Naxhelet in Wanze weer geopend. -

Het Domaine Naxhelet valt in de prijzen bij de Culinary Innovators Awards 2025
Het Domaine Naxhelet valt in de prijzen bij de Culinary Innovators Awards 2025 -

Op naar het Domaine de Naxhelet, een oase van rust midden in de natuur, waar discrete luxe en
Op naar het Domaine de Naxhelet, een oase van rust midden in de natuur, waar discrete luxe en -

Pollen, een ontspannen gastronomische keuken in Wanze
Pollen, een ontspannen gastronomische keuken in Wanze -

We hebben het getest: het gastronomische restaurant Pollen in Domaine de Naxhelet
We hebben het getest: het gastronomische restaurant Pollen in Domaine de Naxhelet -

Het terras van Aromate biedt een adembenemend uitzicht op de golfbaan van Naxhelet.
Het terras van Aromate biedt een adembenemend uitzicht op de golfbaan van Naxhelet. -

Pollen: een gastronomisch restaurant dat mee beweegt met de seizoenen in Wanze
Pollen: een gastronomisch restaurant dat mee beweegt met de seizoenen in Wanze -

Golf en wellness in alle rust
Golf en wellness in alle rust -

Gault&Millau bekroont culinaire innovatie tijdens 8e editie van de “Culinary Innovators Awards”
Gault&Millau bekroont culinaire innovatie tijdens 8e editie van de “Culinary Innovators Awards” -

De 8e editie van de Culinary Innovators Awards beloont in de provincie Luik het Domaine de Naxhelet.
De 8e editie van de Culinary Innovators Awards beloont in de provincie Luik het Domaine de Naxhelet. -

Naxhelet opent het golfseizoen 2025
Naxhelet opent het golfseizoen 2025 -

Asperges, een zeer gewaardeerde groente in restaurant Pollen
Asperges, een zeer gewaardeerde groente in restaurant Pollen -

Het wellnesscentrum van Naxhelet krijgt een make-over
Het wellnesscentrum van Naxhelet krijgt een make-over -

In Naxhelet geeft Pollen het hotelrestaurant zijn oude glorie terug.
In Naxhelet geeft Pollen het hotelrestaurant zijn oude glorie terug. -

Het Domaine de Naxhelet biedt een betoverende mix van gastvrijheid, gastronomie en natuur.
Het Domaine de Naxhelet biedt een betoverende mix van gastvrijheid, gastronomie en natuur. -

Culinaire hoogstandjes op het platteland
Culinaire hoogstandjes op het platteland -

Het terras van POLLEN, een gastronomisch gedicht in het hart van het domein van Naxhelet
Het terras van POLLEN, een gastronomisch gedicht in het hart van het domein van Naxhelet -

Plantaardige gastronomie in Naxhelet
Plantaardige gastronomie in Naxhelet -

De meest duurzame golfbaan van Wallonië ligt op een uur rijden van Brussel.
De meest duurzame golfbaan van Wallonië ligt op een uur rijden van Brussel. -

Romantiek troef in de wellness
Romantiek troef in de wellness -

Authenticiteit en eenvoud zijn de sleutelwoorden van dit comfortabele etablissement in Wanze
Authenticiteit en eenvoud zijn de sleutelwoorden van dit comfortabele etablissement in Wanze -

Authenticiteit en eenvoud zijn de sleutelwoorden van dit comfortabele etablissement in Wanze.
Authenticiteit en eenvoud zijn de sleutelwoorden van dit comfortabele etablissement in Wanze. -

Naxhelet fête ses dix ans à Wanze : retour sur l’incroyable transformation de champs de céréales en un luxueux domaine
Naxhelet fête ses dix ans à Wanze : retour sur l’incroyable transformation de champs de céréales en un luxueux domaine -

In de prachtige omgeving van Terres du Val, in Wanze, ligt een jong en ambitieus gastronomisch restaurant, gerund door François Durand.
In de prachtige omgeving van Terres du Val, in Wanze, ligt een jong en ambitieus gastronomisch restaurant, gerund door François Durand. -

Naxhelet: de gezellige plek waar we deze herfst en winter gaan luieren
Naxhelet: de gezellige plek waar we deze herfst en winter gaan luieren -

Vergunning verleend voor de bouw van een wijnkelder in de Ferme du Val Notre-Dame in Wanze
Vergunning verleend voor de bouw van een wijnkelder in de Ferme du Val Notre-Dame in Wanze -

Het Domaine de Naxhelet biedt een luxueus en milieuvriendelijk uitje midden in de natuur.
Het Domaine de Naxhelet biedt een luxueus en milieuvriendelijk uitje midden in de natuur. -

Het restaurant Pollen is een culinair juweeltje in het hotel Naxhelet.
Het restaurant Pollen is een culinair juweeltje in het hotel Naxhelet. -

Recept: prei met vinaigrette van restaurant Pollen
Recept: prei met vinaigrette van restaurant Pollen -

Duurzaamheid staat centraal in de geschiedenis van Naxhelet
Duurzaamheid staat centraal in de geschiedenis van Naxhelet -

Duurzaamheid staat centraal in de geschiedenis van Naxhelet
Duurzaamheid staat centraal in de geschiedenis van Naxhelet -

Naxhelet, een visionair eco-resort, geeft een nieuwe invulling aan duurzaam toerisme
Naxhelet, een visionair eco-resort, geeft een nieuwe invulling aan duurzaam toerisme -

Het prachtige nieuwe project van de eigenaren van Naxhelet in Wanze: “Een wijndomein op het terrein van de voormalige abdij van Val Notre-Dame”
Het prachtige nieuwe project van de eigenaren van Naxhelet in Wanze: “Een wijndomein op het terrein van de voormalige abdij van Val Notre-Dame” -

Het domein Naxhelet in Wanze herstelt zich na de brand
Het domein Naxhelet in Wanze herstelt zich na de brand -

Career tips van Françoise Jolly, CEO van Naxhelet
Career tips van Françoise Jolly, CEO van Naxhelet -

Een guinguette aan de oever van de vijver in Wanze: het nieuwe concept van het Domaine de Naxhelet
Een guinguette aan de oever van de vijver in Wanze: het nieuwe concept van het Domaine de Naxhelet -

Een geheel nieuw bistroconcept gelanceerd in Naxhelet
Een geheel nieuw bistroconcept gelanceerd in Naxhelet -

Francois Durand heeft in zijn kassen fruit en groenten die hij bij POLLEN in de schijnwerpers zet.
Francois Durand heeft in zijn kassen fruit en groenten die hij bij POLLEN in de schijnwerpers zet. -

Aromates: een royale bistrokeuken met respect voor seizoensproducten, ontworpen door de jonge en getalenteerde chef-kok François Durand.
Aromates: een royale bistrokeuken met respect voor seizoensproducten, ontworpen door de jonge en getalenteerde chef-kok François Durand. -

Wanze: Pollen, ecologische verantwoordelijkheid
Wanze: Pollen, ecologische verantwoordelijkheid -

Na de brand die zijn wellnessruimte verwoestte, beschouwt Naxhelet het ongeval als een kans om zich te vernieuwen: “Er komen nieuwe dingen aan.”
Na de brand die zijn wellnessruimte verwoestte, beschouwt Naxhelet het ongeval als een kans om zich te vernieuwen: “Er komen nieuwe dingen aan.” -

Tussen kastelen en Luikse grands crus
Tussen kastelen en Luikse grands crus -

Wanze: Naxhelet opent ‘Aromates’, een nieuwe bistro onder leiding van chef-kok Francois Durand
Wanze: Naxhelet opent ‘Aromates’, een nieuwe bistro onder leiding van chef-kok Francois Durand -

Brand in Naxhelet in Wanze: het hotel is weer open, maar er moeten ingrijpende werkzaamheden worden uitgevoerd in de wellnessruimte. “We komen nog sterker terug.”
Brand in Naxhelet in Wanze: het hotel is weer open, maar er moeten ingrijpende werkzaamheden worden uitgevoerd in de wellnessruimte. “We komen nog sterker terug.” -

Aromates, het nieuwe, smakelijke bistro-pareltje in de buurt van Hoei
Aromates, het nieuwe, smakelijke bistro-pareltje in de buurt van Hoei -

De Golf van Naxhelet in Wanze, die door een brand werd getroffen, zal uiterlijk op Hemelvaartsdag zijn hotelkamers heropenen: “Veiligheid boven alles”
De Golf van Naxhelet in Wanze, die door een brand werd getroffen, zal uiterlijk op Hemelvaartsdag zijn hotelkamers heropenen: “Veiligheid boven alles” -

Goed nieuws: na de brand in het Naxhelet in Wanze zou het hotel alweer open kunnen gaan.
Goed nieuws: na de brand in het Naxhelet in Wanze zou het hotel alweer open kunnen gaan. -

Brand in Naxhelet: Het hotel gaat binnenkort weer open, “de massages ook”
Brand in Naxhelet: Het hotel gaat binnenkort weer open, “de massages ook” -

Brand in de Golf van Naxhelet, in Wanze: “De veiligheidsmaatregelen hebben uitstekend gewerkt”
Brand in de Golf van Naxhelet, in Wanze: “De veiligheidsmaatregelen hebben uitstekend gewerkt” -

Brand in Naxhelet in Wanze: golfbaan en restaurant blijven open
Brand in Naxhelet in Wanze: golfbaan en restaurant blijven open -

Heftige brand in de wellnessruimte van Golf de Naxhelet in Wanze
Heftige brand in de wellnessruimte van Golf de Naxhelet in Wanze -

Brand in Naxhelet, Wanze: “We hebben jullie hulp nodig”
Brand in Naxhelet, Wanze: “We hebben jullie hulp nodig” -

Brand in Golf de Naxhelet, in Wanze: het hele wellnessgedeelte is getroffen, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.
Brand in Golf de Naxhelet, in Wanze: het hele wellnessgedeelte is getroffen, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. -

We hebben gegeten in restaurant Pollen in Wanze: een lokale keuken die streeft naar een groene Michelinster.
We hebben gegeten in restaurant Pollen in Wanze: een lokale keuken die streeft naar een groene Michelinster. -

“We zagen een grote zwarte rookpluim”: grote brand donderdagavond bij Golf de Naxhelet in Wanze
“We zagen een grote zwarte rookpluim”: grote brand donderdagavond bij Golf de Naxhelet in Wanze -

Het restaurant van de week: Pollen, het gedurfde adres aan de rand van Luik
Het restaurant van de week: Pollen, het gedurfde adres aan de rand van Luik -

Biologische en luxe cosmetica: Label Meunier, het Belgische pareltje dat in opkomst is
Biologische en luxe cosmetica: Label Meunier, het Belgische pareltje dat in opkomst is -

Te midden van schilderachtige landschappen en groene heuvels, biedt Naxhelet een oase aan rust en inspiratie
Te midden van schilderachtige landschappen en groene heuvels, biedt Naxhelet een oase aan rust en inspiratie -

Francois Durand: “Mijn keuken is plantaardig, gezond en lokaal, maar ook regressief en smakelijk”
Francois Durand: “Mijn keuken is plantaardig, gezond en lokaal, maar ook regressief en smakelijk” -

De Belgische keuken vindt haar klassiekers op gedurfde wijze opnieuw uit
De Belgische keuken vindt haar klassiekers op gedurfde wijze opnieuw uit -

POLLEN: van hooivork tot vork
POLLEN: van hooivork tot vork -

Het domein van Naxhelet is de ideale plek om te verblijven en te genieten van een dagje weg uit de tijd.
Het domein van Naxhelet is de ideale plek om te verblijven en te genieten van een dagje weg uit de tijd. -

Naxhelet, een plek die we zowel om zijn groene omgeving als om zijn waarden waarderen
Naxhelet, een plek die we zowel om zijn groene omgeving als om zijn waarden waarderen -

In het hart van het domein van Naxhelet is Pollen meer dan alleen een restaurant
In het hart van het domein van Naxhelet is Pollen meer dan alleen een restaurant -

Een weekend op maat in Naxhelet
Een weekend op maat in Naxhelet -

Wat dacht u ervan om uzelf een echt moment van ontspanning te gunnen, dat zowel romantisch als ontspannend is, in het wellnesscentrum van Naxhelet?
Wat dacht u ervan om uzelf een echt moment van ontspanning te gunnen, dat zowel romantisch als ontspannend is, in het wellnesscentrum van Naxhelet? -

Midden in de natuur met het Domaine de Naxhelel
Midden in de natuur met het Domaine de Naxhelel -

Op het landgoed Domaine de Naxhelet, midden in de rustgevende natuur, wordt u overal uitgenodigd om te ontspannen
Op het landgoed Domaine de Naxhelet, midden in de rustgevende natuur, wordt u overal uitgenodigd om te ontspannen -

Wallonië: de favoriete plekken voor een uitstapje dicht bij huis
Wallonië: de favoriete plekken voor een uitstapje dicht bij huis -

Het Domaine de Naxhelet erkend als pionier op het gebied van duurzaam toerisme
Het Domaine de Naxhelet erkend als pionier op het gebied van duurzaam toerisme -

Het zeer chique domein Naxhelet in Wanze biedt een hotel midden in het groen, met spa, golfbaan en restaurant dat lokale producten serveert
Het zeer chique domein Naxhelet in Wanze biedt een hotel midden in het groen, met spa, golfbaan en restaurant dat lokale producten serveert -

Het Domaine de Naxhelet staat bekend om zijn golfbaan, maar heeft nog veel meer te bieden
Het Domaine de Naxhelet staat bekend om zijn golfbaan, maar heeft nog veel meer te bieden -

Ontsnap een paar dagen naar het Domaine de Naxhelet
Ontsnap een paar dagen naar het Domaine de Naxhelet -

Wellness Naxhelet, in het hart van het domein Terres du Val in Wanze: een plek voor welzijn en ontspanning
Wellness Naxhelet, in het hart van het domein Terres du Val in Wanze: een plek voor welzijn en ontspanning -

In de koffer van... François Durand, chef-kok van Pollen
In de koffer van... François Durand, chef-kok van Pollen